Logo Filmclub Schijndel

Een bijzondere setting voor de vertoning van een historische film! Komende vrijdag, 25 oktober om 20.00 uur, is het zover, Filmclub Schijndel en Stichting Smitsorgel Heilige Servatiuskerk zullen in de Sint servatiuskerk de stille film “The Kid” uit 1921 laten zien met orgelbegeleiding (op het Smitsorgel) door Geerten Liefting (Geerten is sinds augustus 2007 dirigent-organist van de Heilige Bonaventura te Woerden en tevens assistent-organist van de Grote of St. Laurenskerk te Rotterdam en vesperorganist van de Domkerk te Utrecht).

De stille film THE KID uit 1921 gaat over een man (Charlie Chaplin) die een achtergelaten baby vindt en voedt het kind op als de zijne. Vijf jaar later is de moeder, die de baby achtergelaten heeft, uitgegroeid tot een operaster. Ze hoopt echter door vrijwilligerswerk haar baby terug te vinden.

Wil jij bij deze bijzondere filmvertoning aanwezig zijn, meld je dan aan via www.schijndelfilm.nl (zoek naar deze film). De film is gratis toegankelijk, maar giften zijn welkom.
Sint-Servatius

Tip de redactie!