Bijzondere afsluiting van het filmjaar bij Filmclub Schijndel

Logo Filmclub Schijndel

Soms is een film zo bijzonder dat Filmclub Schijndel er een extra avond voor organiseert om het de aandacht te kunnen geven die het verdient. Zo’n film kunt u zien op zaterdagavond 14 december. Het is een ontroerend en zeer aangrijpend epos over gemis, schuld en schaamte, tegen de achtergrond van de Chinese eenkindpolitiek. Prachtig integer gespeeld, een film om niet te missen! De drie uur durende film wordt zonder pauze vertoond; u mag daarom uw eigen comfortabele tuinstoel meenemen als u dat prettig vindt. Vooraf worden er lekkere Chinese hapjes geserveerd. De zaal is open van 19.15 uur.

Het filmjaar wordt op dinsdag 17 december afgesloten met een hartverwarmende roadmovie die zich afspeelt tegen de achtergrond van het prachtige Afrikaanse landschap. De zoektocht naar de eigen roots staat centraal in deze kleurrijke en warme film.
Beide films worden vertoond in Het Gasthuis, aanvang 20.00 uur. Reserveren voor de films is noodzakelijk. Toegang voor leden Filmclub 5,50 euro, voor niet-leden 7 euro, maar met strippenkaart 6 euro.

Voor reserveren en informatie over deze avonden zie de website van de Filmclub www.schijndelfilm.nl bij de desbetreffende film.
Filmclub-Schijndel, filmrol

Tip de redactie!