Beeldvormende avond Gemeente Meierijstad op 20 februari

Donderdag 20 februari zal er vanaf 19.30 uur een beeldvormende avond plaatsvinden in het bestuurscentrum in Sint Oedenrode. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen.

Tijdens deze avond zal er gesproken worden over de volgende onderwerpen:

Presentatie burgerinitiatief gebiedsvisie Kinderbos Cathalijne Rijsingen

Hoe ziet de visie op de visie op de inrichting van het KCRgebied er uit? Hoe is het participatieproces ingericht? Hoe grijpt dit vooruit op de Omgevingswet?

Preventie alcohol en drugs

Wat houdt het IJslandse preventiemodel in? Welke mogelijkheden zijn er om het alcohol- en drugsgebruik onder jongeren terug te brengen?

Inzet politie en boa’s

Hoe zit het met de politiesterkte, de prioritering en de keuzes die gemaakt moeten worden? Hoe zien de werkzaamheden van de boa’s er uit? Hoe zit het met de prioritering?

Beeldvormende avond

Het doel van de beeldvormende avond is om informatie op te halen. Meestal is dit informatie van het college. Inwoners, organisaties of bedrijven kunnen ook informatie met de raad delen. Tijdens de beeldvormende avond is er ook ruimte om met elkaar van gedachten te wisselen. Standpunten worden die avond niet ingenomen. Wanneer er veel onderwerpen op de agenda staan, worden deze opgedeeld in verschillende ruimten.
Beeldvormende avond gemeente Meierijstad

Tip de redactie!