Alternatief carnavalsprogramma op zondag door afgelasting optocht

Schorsbos carnaval

Omdat de organisatie van de Schijndelse optocht heeft moeten besluiten dat deze niet door kan gaan vanwege de slechte weersomstandigheden, is er door de Schijndelse horeca een alternatief programma opgezet.

HeerenMeester en Holy Cow

Bij de HeerenMeester zal om 14:11 een carnavalsquiz gehouden worden. Aan deze quiz kunnen 15 teams van 11 personen deelnemen, dus kom op tijd!

In de Holy Cow kun je vanaf 13:30 meedoen met het Kreezie Karaoke van de Kôie Keije en rond 15:33 zal er een carnavaleske bingo gehouden worden in de Holy Cow. De “Carnavalsquiz van Marieke” bij de Holy Cow dinsdag gaat ook gewoon door!

De Sok

De commissie “????? ????? ?? ?’? ??????” heeft een programma in elkaar gezet in Café de Sok.  Vanaf 13.11 uur zorgt DJ Thomas voor een wervelwind aan carnavalskrakers en zal het confettisnippers strooien als de confetti(blad)blazer ingezet wordt.

Voor alle Klupkes:  ook al wordt de officiële optocht op een later tijdstip ingehaald, jullie krijgen bij ons alvast allemaal een troostprijs. Kom je met je klupke naar de Sok, dan krijgen jullie van ons het eerste pilske.

Wijkraad Bloemenwijk

Bij Wijkraad de Bloemenwijk in de gymzaal aan de Papaverstraat zullen Robert en Sabine op gaan treden en zal Clown Wilco een mooie goochelshow weggeven. Ook zullen Prins Carlo en zijn gevolg vanmiddag een bezoek brengen aan het Carnaval in de Bloemenwijk.

Speelhonk de Instuif

Speelhonk de Instuif is vanmiddag gesloten, maar vanaf 19.00 vanavond kunnen alle kinderen weer terecht in de Zwengel om een geweldig carnavalsfeest te komen vieren. De DJ is weer present om de beste carnavalsknallers te draaien.

Mochten er nog meer leuke en nieuwe activiteiten gaan plaatsvinden? Laat dit dan weten via 06-82255837 en wij plaatsen het dan graag op onze website.

 
Open chat
Tip de redactie!