Loopgroep Wijbosch

LoopgroepWijbosch_WITlogoWEBLoopgroep Wijbosch is een loopgroep met inmiddels ruim 150 enthousiaste leden. De groep bestaat al sinds 1976 en heeft het prachtige natuurgebied het Wijboschbroek als thuisbasis. Loopgroep Wijbosch is er voor zowel beginnende als voor fanatieke lopers, voor mannen en vrouwen en voor elke leeftijd. Een vereniging waarbij je jezelf snel thuis voelt. De leden komen vooral uit Schijndel, Veghel, Heeswijk-Dinther, Den Dungen en Sint Michielsgestel.

Loopgroep Wijbosch is geen atletiekvereniging maar zoals de naam al aangeeft een echte Loopgroep die zich richt op de weg en het bos. Lekker buiten in de natuur genieten en tegelijk gezond en actief bezig te zijn.

Onze acht gediplomeerde trainersbieden een gevarieerd aanbod aan trainingen. Gezelligheid is hierbij ook zeker zo belangrijk. Niet alleen de wekelijkse trainingen (oo dinsdagavond en zaterdagmiddag) maar ook de vele sportieve en gezellige evenementen maken Loopgroep Wijbosch tot de club die het vandaag de dag is.

Loopgroep Wijbosch is een volwaardig lid van de Atletiekunie.

Loopgroep Wijbosch en Korfbalclub Celeritas delen samen een fantastisch nieuwe accommodatie. Vier moderne kleedkamers met ruime douches en een prachtige kantine zijn in de loop van 2007 door inzet van vele leden tot stand gekomen.

Interesse? Kom gewoon eens langs op de trainingsdagen en stel je vragen aan één van de trainers of bestuursleden. Bevalt het wat je ziet en hoort? Je mag gratis twee maanden meetrainen voordat je besluit om lid te worden. Zo kun je ervaren of hardlopen bij Loopgroep Wijbosch iets voor jou is.

Adres:

Trainingslocatie: Veghelsedijk 25, 5482 VK Schijndel
Secretaris: Pastoor van Geldropstraat 13, 5482 JR Schijndel

Telefoonnummer:

0413-294950

Mail:

info@loopgroepwijbosch.nl

Website:

www.loopgroepwijbosch.nl/
Tip de redactie!