Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Theaterfestival Windkracht’20 – Luilekkerland

16 september 18:30 - 19:30

€5
Spectrum Schijndel

Theaterfestival Windkracht’20: we waren er helemaal klaar voor dit voorjaar…helaas gooide de lockdown roet in het eten. Gelukkig hebben we een mogelijkheid gevonden om de voorstellingen opnieuw te programmeren, op een veilige en plezierige manier voor iedereen. Van 10 t/m 18 september spelen onze theaterleerlingen hun voorstellingen in de Podiumzaal van ’t Spectrum in Schijndel. Tickets zijn vanaf nu te koop!

Hoe bestel je tickets? Heel eenvoudig!

  • Bij de receptie op De Noordkade in Veghel (openingstijden: ma t/m vr 13.00-20.00 uur)
  • Alvast een plaatsje reserveren? Mail naar reserveren@phoenixcultuur.nl en geef aan hoeveel tickets je wilt (kind € 3,-en/of volwassene € 5,-) en voor welke voorstelling + datum. Vervolgens leggen wij de tickets voor je klaar. Je kunt ze op elke moment ophalen en betalen (per pin) bij de receptie op De Noordkade, of een half uur voor de voorstelling bij ’t Spectrum.
  • Een half uur voor de voorstelling bij ’t Spectrum. Let wel: vol is vol!

Ik heb in het voorjaar al tickets gekocht, wat nu? Geen probleem!

  • Wil je de tickets ruilen, dan kun je hiervoor terecht bij de receptie op De Noordkade (openingstijden: ma t/m vr 13.00-20.00 uur). Op vertoon van je reeds gekochte tickets ontvang je nieuwe tickets voor een voorstelling naar keuze.
  • Voor theaterleerlingen van Phoenix: je kunt ook je oude tickets inleveren bij je docent. LET OP: Zet achterop de tickets je naam en telefoonnummer + tegen welke voorstelling met datum je deze wilt ruilen. Via je docent ontvang je je nieuwe tickets.
  • Wil je je geld terug? Ook dan kun je terecht bij de receptie op De Noordkade (openingstijden: ma t/m vr 13.00-20.00u). Op vertoon van de tickets retourneren we het geld.

Heb je vragen? We beantwoorden ze graag via reserveren@phoenixcultuur.nl of bel ons via tel. 0413-782010.

Klik hier om het nieuwe programmaboekje te bekijken met daarin meer info over de voorstellingen en de volledige speellijst.

 
Organisator

Phoenix Cultuur
Telefoon:
0413 - 78 2010
Site:
https://www.phoenixcultuur.nl/

Locatie

Podiumzaal ‘t Spectrum
Steeg
Schijndel, Noord Brabant Nederland
+ Google Maps
Site:
https://spectrumpodium.nl/
Open chat
Tip de redactie!