Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Spreekuur buurtadviseur Henk de Laat

17 juli 09:00 - 12:00

logo Gemeente Meierijstad

Elke woensdag is buuradviseur Henk de Laat aanwezig in ‘t Spectrum. Tussen 9.00 uur en 12.00 uur kunt u met hem in gesprek gaan over zaken die spelen in uw wijk of buurt.

Wat doet de buurtadviseur?

  • De buurtadviseurs zijn het eerste aanspreekpunt van de gemeente voor zaken die er spelen in uw buurt, wijk of dorp. Zij leggen de verbinding tussen de gemeente en inwoners en tussen inwoners onderling en schakelen waar nodig binnen de gemeentelijke organisatie.
  • De buurtadviseurs zijn vaak te vinden in uw buurt, wijk of dorp en zijn zichtbaar voor iedereen. Wat ze daar horen, nemen ze mee naar ‘binnen’ in het gemeentehuis. Op deze manier sluit de gemeente zo goed mogelijk aan bij uw leefomgeving, én maken we ruimte voor goede initiatieven.
  • Zij zorgen ervoor dat buurten, wijken en dorpen vroegtijdig bij plannen en werkzaamheden van de gemeente betrokken worden en houden zo een vinger aan de pols als het gaat om het nakomen van afspraken;
  • De buurtadviseurs hebben daarnaast veel contacten met de wijk- en dorpsraden en bewonersgroepen om hen te adviseren en te ondersteunen.
  • U kunt bij de buurtadviseurs terecht voor uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld wanneer u een goed idee hebt voor uw buurt, een leefbaarheidsinitiatief wilt indienen, of vast loopt bij het realiseren van uw plan. De buurtadviseurs  helpen u graag verder en kijken samen met u naar de mogelijkheden.

Contact met de buurtadviseur

Contact met Henk de Laat kan via Facebook Messenger:

m.me/BuurtadviseurHenkdeLaat

Of bel naar:

14 0413
Gemeente-Meierijstad_buurtadviseur

Gegevens

Datum:
17 juli
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Website:
www.meierijstad.nl

Organisator

Gemeente Meierijstad
Telefoon:
14 0413
E-mail:
info@meierijstad.nl
Website:
www.meierijstad.nl

Locatie

‘t Spectrum
Steeg 9
Schijndel, Noord Brabant 5482 WN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 – 5 441 441
Website:
http://www.spectrumschijndel.nl/