Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sport awards Meierijstad 2019

29 april @ 13:00 - 23:00

Gratis

Sportraad Meierijstad en de gemeente Meierijstad organiseren op maandag 29 april de eerste Sport Awards. De voorbereidingen zijn in volle gang. Het wordt één groot sportfeest voor en door sporters!

Feestprogramma

Het feest begint voor de jeugd al in de middag. De sportverenigingen presenteren zich dan met workshops, demonstraties en clinics. Als hoogtepunt van de middag worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 t/m 14 jaar gehuldigd. De genomineerde sporters worden beloond met een Sport Award en de winnaar van de publieksprijs wordt bekend gemaakt. In de avond gaat het feest verder voor de volwassenen. De kampioenen (vanaf 15 jaar) worden gehuldigd, de Sport Awards worden uitgereikt en de winnaar van de publieksprijs wordt bekendgemaakt.

Nomineren voor Sport Awards en publieksprijs

Tot en met 30 januari kan iedereen in Meierijstad sporters en sportploegen voordragen voor een Sport Award 2018 in de categorieën sporter, sportploeg, sporter of sportploeg met een beperking en sportvrijwilliger zowel voor de jeugd als de senioren. Een onafhankelijke jury bepaalt de winnaar per categorie. Zij ontvangen een Sport Award. Daarnaast is er een Publieksprijs 2018 te winnen. Alle sporters in Meierijstad kunnen vanaf 27 november sporters, sportploegen en vrijwilligers nomineren via de website. Op 31 januari worden alle genomineerden bekend gemaakt en kan iedereen in Meierijstad zijn stem uitbrengen. Dat kan tot 22 april. En op 29 april wordt ook bekendgemaakt wie deze Publieksprijs heeft gewonnen.

Nomineren en stemmen kan via www.sportawardsmeierijstad.nl. Daar zijn ook alle criteria en andere informatie over de Sport Awards Meierijstad op te vinden.

Volledig programma

Van 13:00 – 17:00 uur
Staan de Sport Awards in het teken van de jeugd en kennismaking met diverse sporten. De sportverenigingen presenteren zich dan met workshops, demonstraties en clinics. Als hoogtepunt van de middag worden de jeugdige kampioenen, in de leeftijdscategorie 5 t/m 17 jaar (geboren in 2001 of later) gehuldigd, door de jury gekozen jeugdsporter, -sportploeg, unieke -sporter, sporttalent en -sportvrijwilliger van het jaar beloond met een Sport Award 2018 en de winnaar van de Publieksprijs Jeugd 2018 wordt bekend gemaakt.

Vanaf 20:00 uur
Rond de klok van 8 gaat het feest verder voor de volwassenen. Via filmpjes worden de kampioenen geïntroduceerd, onder leiding van een bekende sporter als presentator.

Om 20:30 uur
Om half 9 worden de kampioenen (vanaf 18 jaar, geboren vóór 2001) gehuldigd, daarnaast worden aan de door de jury gekozen sporter, sportploeg, unieke sporter en sportvrijwilliger van het jaar de Sport Awards 2018 uitgereikt en natuurlijk wordt de winnaar van de Publieksprijs 2018 bekendgemaakt.

Vanaf 21.30 uur
We sluiten af met een grandioos Sportcafé waarbij iedereen welkom is.Gegevens

Datum:
29 april
Tijd:
13:00 - 23:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Gemeente Meierijstad
Telefoon:
14 0413
E-mail:
info@meierijstad.nl
Website:
www.meierijstad.nl

Locatie

‘t Spectrum
Steeg 9
Schijndel, Noord Brabant 5482 WN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 – 5 441 441
Website:
http://www.spectrumschijndel.nl/