Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Mini Bushcraft Cursus

17 juni @ 13:00 - 16:00

€50

Schaapskooi-Schijndel-logo

Leer enkele basisvaardigheden van het overleven in slechts een paar uur. Tijdens deze cursus behandelt Extreme Survival-gids Ronald o.a de onderstaande punten.

~Oriëntatie en navigatie~
Je gaat tijdens deze activiteit veel leren over oriëntatie en navigatie met o.a. een kaart maar ook op basis van wat de natuur ons biedt.

~Shelter techniek~
Tijdens dit onderdeel leer je hoe je een juiste locatie kiest en welk materiaal je allemaal kan gebruiken. Hoe je een beschermende beschutting bouwt en een goed onderkomen. De trainer vertelt je over de verschillende soorten shelters, materialen, weersomstandigheden en isolatie.

~Vuur techniek~
We behandelen de verschillende types tondel, voeding voor de vonken en het kooltje. Je leert hoe je een vuur kunt maken met het voor de handen zijnde materiaal. Je leert hoe en waar je een vuur kan opbouwen, voeden en behouden. En dit alles zonder de luxe van een lucifer of aansteker.

~Water techniek~
We behandelen waar en hoe je water kunt vinden en verkrijgen. Aan de hand van een demonstratie krijg je te zien hoe je deze diverse technieken toepast.

Duur: 2,5 uur Prijs: €50,- p.p.
Deze workshop is ook zeer geschikt voor een ouder- kind dag. Misschien een origineel vaderdag-cadeau :)? Aanmelden via horeca@schaapskooischijndel.nl
Schaapskooi Schijndel
Gegevens

Datum:
17 juni
Tijd:
13:00 - 16:00
Kosten:
€50
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.facebook.com/events/1047289485410114/

Organisator

Schaapskooi Schijndel
Website:
http://www.schaapskooischijndel.nl/

Locatie

Schaapskooi Schijndel
Martemanshurk 12
Schijndel, Noord Brabant 5482WP Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 5496912
Website:
http://www.schaapskooischijndel.nl