Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Leesmiljonairsfeest Bibliotheek Meierijstad

12 oktober 2018 @ 18:30 - 20:00

Gratis

Afsluiting leesproject in de Kinderboekenweek

Heb jij deze zomer meegedaan aan Leesmiljonairs en je diploma gehaald? Dan heb je een exclusief toegangskaartje voor het Leesmiljonairsfeest in bezit! Op vrijdag 12 oktober ben je van 18.30 tot 20.00 uur welkom in de Raadzaal van Bibliotheek Veghel voor een spectaculaire party. En het mooiste is: je mag je beste vriend of vriendin meenemen.

Heel veel kinderen deden deze zomer mee aan Leesmiljonairs, het leesprogramma van de bibliotheken in Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Erp. Ze probeerden zoveel mogelijk te lezen om samen 1.000.000 leesminuten te halen. Veel (voor)lezen en de bibliotheek bezoeken leverden cadeautjes en Leesmiljonairsdiploma’s op. Die diploma’s zijn het ticket voor het Leesmiljonairsfeest op 12 oktober. Elke Leesmiljonair mag één vriend of vriendin meenemen.

Vrienden

Het Leesmiljonairsfeest vindt plaats in de Kinderboekenweek en staat dan ook helemaal in het teken van het thema van dit jaar: ‘Vriendschap’.  Op het programma staan onder meer een green screen-photoshoot, het maken van vriendschapsbandjes, een quiz over boekenvrienden en een bingo. Dj’s én vrienden Ruud en Bob zorgen voor de muziek en we hebben natuurlijk lekkere hapjes en drankjes.

Toegangsbewijs

Aanmelden voor het Leesmiljonairsfeest is niet nodig, maar je moet wél je diploma meenemen; dat is je toegangsbewijs. Elke Leesmiljonair mag één vriend meenemen. Ouders zijn welkom om te brengen en te halen. Wil je meer weten? Mail dan met Annelies van Uden: avuden@bibliotheekveghel.nl

Bibliotheek Meierijstad
Gegevens

Datum:
12 oktober 2018
Tijd:
18:30 - 20:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.nobb.nl/nobb/home/veghel/

Organisator

Bibliotheek Noord Oost Brabant
Website:
https://www.nobb.nl/veghel/nieuws/5573-citaat-471

Locatie

Raadzaal, Bibliotheek Veghel
Veghel, + Google Maps
Website:
https://www.nobb.nl/nobb/home/veghel/