Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kleindierenshow van E.S.K.V. 2018

10 november 2018 @ 10:00 - 11 november 2018 @ 16:00

Gratis

ESKV, Logo

Dierententoonstelling in manege de Molenheide Schijndel.

Ook dit jaar houdt de vereniging E.S.K.V. een kleindierententoonstelling in Manege de Molenheide in Schijndel. U kunt genieten van allerlei prachtige dieren die gefokt zijn door de leden van E.S.K.V. Geshowd worden onder meer kippen, konijnen, siervogels, watervogels, cavia’s en nog veel meer verschillende dieren.

Ook is er natuurlijk weer aan de kleintjes gedacht. Zo is er de inmiddels bekende knuffelhoek waar de dieren van dichtbij bekeken, geaaid en geknuffeld kunnen worden. De dieren zijn hieraan gewend, dus er kan rustig met ze gespeeld en geknuffeld worden. Voor ouders een uitgelezen kans om leuke foto’s te maken en voor de kinderen een onvergetelijk moment. Daarnaast zal op zaterdag én zondag ook het gratis ponyrijden niet ontbreken.

Zoals u van ons gewend bent, is de tentoonstelling rolstoeltoegankelijk. In verband hiermee wordt er op zaterdagochtend een speciaal ontvangst georganiseerd voor de mindervalide, zoals o.a. de bewoners van Sint-Barbara, Mgr. Bekkershuis en cliënten van Kentalis.

Dit alles vindt plaats op zaterdag 10 november van 10.00 tot 21.00 uur en op zondag 11 november van 10.00 tot 16.00 uur in Manege de Molenheide, de Heikampen 5 te Schijndel.

De toegang is zoals altijd gratis.

ESKV, Kleindierenshow
Gegevens

Begin:
10 november 2018 @ 10:00
Einde:
11 november 2018 @ 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,
Website:
https://www.eskv.nl/

Organisator

ESKV
Website:
http://www.eskv.nl/

Locatie

Manege de Molenheide
De Heikampen 5
Schijndel, 5482 ZR Nederland
+ Google Maps