Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Kinderspeelplaats in het centrum van Schijndel

12 augustus 10:00 - 14:00

Gratis
speelplaats centrum

Op woensdag 12 augustus organiseert het Citymanagement Schijndel in samenwerking met InSchijndel, horecagelegenheden en winkeliers een kinderspeelplaats op de markt, achter de Glazen Boerderij.

Activiteiten

De Schijndelse markt wordt van 10:00 tot 14:00 uur omgetoverd tot een grote speelplaats met springkussens en verschillende oudhollandse spelen zoals tafelhockey, slingerbal, een sjoelbak, het kazenspel, touwwerpen en boter, kaas & eieren. Daarnaast kunnen kinderen zich laten schminken of kijken naar de optredens van ballonnenclown Dico.

Lekkers voor jong & oud

Ouders kunnen heerlijk vertoeven op de terrassen rondom de markt. Ook op de markt worden verschillende zitmogelijkheden gecreëerd. Kinderen kunnen hier genieten van zoetigheid: ijsjes, suikerspinnen, poffertjes en popcorn. Alles proeven? Koop dan een stempelkaart voor € 4,-. De overige activiteiten op de kinderspeelplaats zijn gratis toegankelijk.

Vrij toegankelijk

De kinderspeelplaats is vrij toegankelijk voor jong & oud. Geniet van een leuk gezinsuitje InSchijndel. Zien we je woensdag 12 augustus tussen 10:00 en 14:00 uur op de markt?

Wil je meer informatie over de Kinderspeelplaats? Neem dan contact op met Harrie van Herpen via redactie@in-schijndel.nl.
Gegevens

Datum:
12 augustus
Tijd:
10:00 - 14:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

de Markt
markt
Schijndel, Noord Brabant 5482NG Nederland
+ Google Maps
Open chat
Tip de redactie!