Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Inloopspreekuur buurtadviseur Henk de Laat

22 januari 09:00 - 12:00

|Terugkerend Evenement (Bekijk alle)

Een regelmatig terugkerende activiteit.

logo Gemeente Meierijstad

De gemeente Meierijstad vindt een goede relatie met u als inwoner heel belangrijk. We willen graag weten wat er bij u leeft en hoe u over bepaalde zaken denkt. Ook bieden wij u ondersteuning wanneer u wilt bijdragen aan de leefbaarheid in uw buurt, wijk of dorp. Om dit mogelijk te maken heeft de gemeente Meierijstad vier buurtadviseurs. Zij zijn er voor u en voor alle wijk- en dorpsraden, verenigingen en organisaties.

Wat doet de buurtadviseur?

  • De buurtadviseurs zijn het eerste aanspreekpunt van de gemeente voor zaken die er spelen in uw buurt, wijk of dorp. Zij leggen de verbinding tussen de gemeente en inwoners en tussen inwoners onderling en schakelen waar nodig binnen de gemeentelijke organisatie.
  • De buurtadviseurs zijn vaak te vinden in uw buurt, wijk of dorp en zijn zichtbaar voor iedereen. Wat ze daar horen, nemen ze mee naar ‘binnen’ in het gemeentehuis. Op deze manier sluit de gemeente zo goed mogelijk aan bij uw leefomgeving, én maken we ruimte voor goede initiatieven.
  • Zij zorgen ervoor dat buurten, wijken en dorpen vroegtijdig bij plannen en werkzaamheden van de gemeente betrokken worden en houden zo een vinger aan de pols als het gaat om het nakomen van afspraken;
  • De buurtadviseurs hebben daarnaast veel contacten met de wijk- en dorpsraden en bewonersgroepen om hen te adviseren en te ondersteunen.
  • U kunt bij de buurtadviseurs terecht voor uiteenlopende vragen. Bijvoorbeeld wanneer u een goed idee hebt voor uw buurt, een leefbaarheidsinitiatief wilt indienen, of vast loopt bij het realiseren van uw plan. De buurtadviseurs  helpen u graag verder en kijken samen met u naar de mogelijkheden.
Henk de Laat

Voor Schijndel is Henk de Laat de buurtadviseur. Hij is iedere woensdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur in ‘t Spectrum en heeft daar zijn inloopspreekuur. U bent van harte welkom met vragen die u heeft. De koffie staat voor u klaar.

Henk de Laat
Foto: gemeente Meierijstad

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
09:00 - 12:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,

Organisator

Gemeente Meierijstad
Telefoon:
14 0413
E-mail:
info@meierijstad.nl
Website:
www.meierijstad.nl

Locatie

‘t Spectrum
Steeg 9
Schijndel, Noord Brabant 5482 WN Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
073 – 5 441 441
Website:
http://www.spectrumschijndel.nl/