Wedstrijdverslag WEC: En dat is 10!

Logo WECWEC heeft afgelopen zondag voor de tiende keer op rij gewonnen. Door het koude weer werd de wedstrijd op het kunstgrasveld van WEC gespeeld. Het ging deze keer echter niet van en leien dakje. Dat begon al doordat de scheidsrechter niet kwam opdagen. De wedstrijd begon daardoor drie kwartier later. Daarnaast was tegenstander VOW, de nummer laatst uit de competitie, een grotere kluif dan verwacht werd. WEC was door het grote aantal blessures nogal verzwakt en VOW was vooral in de eerste helft zeker niet minder dan WEC. VOW liet WEC het spel maken en dat ging WEC niet goed af. VOW kreeg in de eerste helft dan ook de beste kansen maar verzuimde te scoren.

Na rust hetzelfde beeld. Het was dan ook geen verrassing dat VOW in de 60e minuut op een 0-1 voorsprong kwam door Bart van Erp. WEC begon daarna meer druk te zetten en nam meer risico’s. Achterin werd een op een gespeeld.   Dat leverde in de 73e minuut de gelijkmaker op. Een schot van Rob van de Ven werd door Luuk van de Vorstenbosch met de hak in het doel gewerkt. Een gelukkig doelpunt maar wel een van grote waarde. Daarna ging WEC vol voor de overwinning. Invallers Ryan Mutsaers en Alim Kagermanov zorgden ervoor dat wederom Luuk van de Vorstenbosch de 2-1 binnen kon koppen. Alweer het derde doelpunt van de verdediger in de laatste twee wedstrijden. WEC kreeg daarna nog een aantal mogelijkheden maar het lukte niet meer om te scoren. WEC trainer Bas van de veerdonk: Van de Veerdonk: “VOW had een punt verdiend maar wij hebben nu dertig uit tien. Dat zal toch geen toeval zijn…”. Volgende week staat nummer drie FC Schadewijk op het programma.