Wedstrijdverslag: Acritas – Bakel – Zephyr dames 1

logo-zephyr-Schijndel

Op zondag 25 maart reisden de dames van Handbalvereniging Zephyr voor de laatste uitwedstrijd van het seizoen naar Bakel.

De Bakelse dames staan op een achtste plaats op de ranglijst net boven Zephyr, dus het beloofde een spannende wedstrijd te worden.

Het begin van de wedstrijd ging het aan beide kanten er pittig aan toe, maar het scoren ging wel moeizaam.  Na  ongeveer 10 minuten spelen bracht Anouk van Os de stand op 3-1. Toch wisten de dames uit Schijndel na ongeveer 15 minuten de stand gelijk te trekken door een mooi afstandschot van Willeke Timmers 4-4. De strijd ging verder en vooral nummer 14 aan de zijde van Acritas had diverse mooie schijnbewegingen, waar Zephyr niet altijd grip op had, mede door haar felle aanval werd de rust stand 8-5.

Doordat Zephyr nog steeds geen vaste keeper heeft, werd er in de rust een keepers wissel gedaan. Alisha de Wit nam het stokje in het doel over in de tweede helft van Esther van Eggelen.

De wedstrijd was nog niet beslist en de dames van Zephyr zagen nog zeker kansen om de winst naar zich toe te trekken.  In de tweede helft werd meer balverlies geleden waar de dames uit Bakel van konden profiteren door een break out.  Toch wist Zephyr dichter bij te komen en de stand op 8-7 te zetten.  Het werd steeds spannender en de strijd ging verder. Alisha de Wit stond uitstekend te keepen en wist diverse ballen er mooi uit te houden. Zephyr kreeg nog enkele penalty’s en deze werden ook allemaal afgemaakt  door Sonja van Hamond en Esther van Eggelen. Anouk van Os zat lekker in de wedstrijd en kwam een paar keer mooi ingelopen en wist te scoren. Uiteindelijk maakte Sonja van Hamond  het laatste doelpunt voor Zephyr. De eindstand is uiteindelijk 19-15 geworden, helaas zij de punten niet mee naar Schijndel genomen.

Op zaterdagavond 7 april speelt Zephyr de laatste thuiswedstrijd van het seizoen om 19:15 tegen Bedo uit Beek en Donk.

Voor volgend seizoen zijn wij nog steeds op zoek naar een vaste keeper mocht u interesse hebben neem  gerust contact met ons op: www.handbalzephyr.nl.