Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Soos Cosy Up: uitgaan voor jongeren!

januari 19 @ 19:30 - 21:30

€0,70

soos-cosy-up schijndel

Vrijdag-avond, … jouw avond!

Heb jij niks te doen op vrijdag-avond, ben je aan een nieuwe uitdaging toe en zit je in groep 6 of hoger ? Kom dan naar Soos Cosy Up!

Je kunt in de disco samen met vrienden en vriendinnen luisteren naar de nieuwste hits. Er kan ook volop gedanst worden. De DJ’s laten een spetterende lichtshow zien en zij draaien voor jou je favoriete muziek.

Als je meer van een spel houdt, kun je bij de Soos ook alle kanten op. Je kunt er Wii-en, biljarten, auto-racen, flipperen en een partijtje tafelvoetballen.

Soos Cosy Up is elke vrijdagavond van 19.30 tot 21.30 uur open voor jeugd vanaf groep 6. De entree is € 0,70 per avond. De eerste keer betaal je ook € 0,70 voor een pasje. Breng bij inschrijving (een kopie van) je ID mee.

Wil je je verjaardag vieren tijdens een soosavond? Neem dan even contact op met een van de leiders. Zij kunnen je vertellen wat er kan en wat de kosten van zo’n feestje zijn.

Je vindt Soos Cosy Up op Smaldonkstraat 6 in Schijndel (tel. 073-5493820, alleen tijdens openingsuren van de Soos). Voor meer info kun je ook kijken op onze website: www.de-zwengel.nl

Muziek, Platen, Soos
Gegevens

Datum:
januari 19
Tijd:
19:30 - 21:30
Kosten:
€0,70
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Website:
http://www.de-zwengel.nl/

Organisator

Soos Cosy Up
Telefoon:
073 - 549 38 20
Website:
http://www.soos-cosy-up.de-zwengel.nl/

Locatie

De Zwengel
Smaldonkstraat 6
Schijndel, Nederland
+ Google Maps